Ledige stillinger

Generel information

Alle vores ledige job bliver slået op på vores jobportal, på Ofir, Jobindex og Jobnet. Se den aktuelle liste over ledige jobs herunder.

 

Uopfordrede ansøgninger

Når vi modtager uopfordrede jobansøgninger, henviser vi altid til de opslåede job på vores jobportal.

Ønsker du at søge et job i Ballerup Kommune, skal du derfor holde øje med vores jobopslag på hjemmesiden og derefter sende din ansøgning til præcis den/de opslåede job, du er interesseret i.

Du kan også tilmelde dig vores jobagent. Det er en gratis e-mail service, hvor du får direkte besked, næste gang der er et ledigt job, der matcher dine interesser.

Vi slår alle vores ledige job op – med undtagelse af job i løntilskud, praktikstillinger, fleksjob og lignende samt tidsbegrænsede job med en varighed på max. fem måneder, hvor kommunen allerede råder over en vikar. Reglen er bl.a. lavet for give alle kandidater lige adgang til et job i kommunen.

 

Job med løntilskud og lignende

Er du interesseret i et job med løntilskud, virksomhedspraktik eller en anden form for aktivering, så kontakt dit jobcenter. Alle henvendelser som vedrør løntilskud, virksomhedspraktik eller anden for for aktivering skal gå igennem jobcentret.

 

Her kan du se ledige stillinger i Ballerup Kommune